Champagne Castelnau Brut réserve 37,50 cl

0 Beoordelingen
18,90 incl. btw
17,90
Prijs per stuk
Op voorraad
Maar liefst 6 jaar sur lie! Prijs /kwaliteit een topper! Geel-groene kleur in het glas met enkele gouden accenten. In de neus duidelijke aroma's van geroosterde noten van de Chardonnay.... Meer info
Staffelprijzen
Aantal Prijs per stuk
1
€ 18,90 € 17,90
12
€ 18,95 € 15,95

Productomschrijving

Maar liefst 6 jaar sur lie! Prijs /kwaliteit een topper!
Geel-groene kleur in het glas met enkele gouden accenten. In de neus duidelijke aroma's van geroosterde noten van de Chardonnay. Kruidigheid van thijm en laurier en aroma's van perzik en abrikoos. In de mond aroma's van peperkoek en hazelnoot.

Extra informatie

Wijn Categorie Schuimwijnen
Land Frankrijk [fr]
Productie regio Champagne
Restsuiker droog
Inhoud (l) 0,375 liter
Sluitingstype Kurk
Wijnmaker Castelnau
Wijngoed informatie De champagnestreek is een breiwerk van vele ‘growers’, coöperaties, kleine en grote merken. Eén van de vele steekjes aan deze trui is dus De Castelnau. Het merk ontleent zijn naam aan een generaal die zijn sporen heeft verdiend tijdens de veldslagen in de Eerste Wereldoorlog in de Champagne: generaal de Curières de Castelnau. Een familie uit Epernay was drie generaties lang eigenaar van het huis, totdat in 2003 een nieuwe coöperatie – La Coopérative Regionale des Vins de Champagne – het huis overnam. Deze coöperatie maakt meerdere champagnes, maar De Castelnau is het boegbeeld. De druiven komen van de beste wijngaarden uit het in het totaal 900 hectares tellende arsenaal. In alle vier Champagne gebieden heeft de coöperatie wijngaarden: de Côte des Blancs, de Montagne de Reims, De Vallée de Marne en Côte des Bar.

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Champagne Castelnau Brut réserve 37,50 cl
Laat een review achter
Versturen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies