Thomas Morey Santenay Grand Clos Rousseau 2016

0 Beoordelingen
45,00
Prijs per stuk
Op voorraad
Thomas Morey is de 10e generatie Morey’s in Chassagne-Montrachet. Na te hebben gewerkt op de domaines van zijn grootvader en vader, besloot Thomas in 2006 om samen met zijn vrouw Sylvie zijn eigen... Meer info

Productomschrijving

Thomas Morey is de 10e generatie Morey’s in Chassagne-Montrachet. Na te hebben gewerkt op de domaines van zijn grootvader en vader, besloot Thomas in 2006 om samen met zijn vrouw Sylvie zijn eigen domaine te starten. In 2007 bracht hij zijn eerste jaargang uit. De familie Morey is sinds de 17e eeuw een bekende naam in Chassagne-Montrachet als top wijnmakers, maar ook als ‘tonneliers’.

Extra informatie

Alcohol 13%
Wijn Categorie Rode wijnen
Land Frankrijk [fr]
Productie regio Bourgogne
Jaargang 2016
Druivenrassen Pinot Noir
Restsuiker droog
Inhoud (l) 0,75 liter
Sluitingstype Kurk
Wijngoed informatie Thomas Morey is de 10e generatie Morey’s in Chassagne-Montrachet. Na te hebben gewerkt op de domaines van zijn grootvader en vader, besloot Thomas in 2006 om samen met zijn vrouw Sylvie zijn eigen domaine te starten. In 2007 bracht hij zijn eerste jaargang uit. De familie Morey is sinds de 17e eeuw een bekende naam in Chassagne-Montrachet als top wijnmakers, maar ook als ‘tonneliers’.

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Thomas Morey Santenay Grand Clos Rousseau 2016
Laat een review achter
Versturen