Barbadillo Palo Cortado Obispo Gason in 37,50 cl

1 Beoordelingen
23,35
Prijs per stuk
Op voorraad
Door de grote vraag heeft de bodega beslist deze enkele nog in 37,50 cl aan te bieden De wijn is afkomstig uit een solera van 35 jaar oud, heeft 20,5% alcohol en is voor 100% van de... Meer info

Productomschrijving

Na een verblijf van twintig jaar in Mexico, keerde Don Benigno Barbadillo terug naar de Spaanse kustplaats Sanlúcar de Barrameda in het wijngebied Jerez. In 1821 kocht hij daar samen met Don Manuel López Barbadillo de ‘Bodega del Toro’.
Het huidige Barbadillo is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste bedrijf dat Manzanilla expoteerde naar Engeland en Amerika. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor honderd procent in handen van de familie Barbadillo. De bodegas liggen op diverse plekken in Sanlúcar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’. Barbadillo is met 500 hectare (75.000 m2) wijngaard en een productie van 35 miljoen liter de grootste bodega van de regio. Met trots introduceerde men de merken “Solear” en “Muyfina” en de eerste witte wijn van Andalucía.

Extra informatie

Alcohol 21,50%
Wijn Categorie Witte wijnen
Land Spanje [es]
Druivenrassen Palomino
Restsuiker droog
Inhoud (l) 0,375 liter
Sluitingstype Kurk
Wijngoed informatie Na een verblijf van twintig jaar in Mexico, keerde Don Benigno Barbadillo terug naar de Spaanse kustplaats Sanlúcar de Barrameda in het wijngebied Jerez. In 1821 kocht hij daar samen met Don Manuel López Barbadillo de ‘Bodega del Toro’. Het huidige Barbadillo is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste bedrijf dat Manzanilla expoteerde naar Engeland en Amerika. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A.. Nu, bijna 200 jaar later, is het bedrijf nog steeds voor honderd procent in handen van de familie Barbadillo. De bodegas liggen op diverse plekken in Sanlúcar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’. Barbadillo is met 500 hectare (75.000 m2) wijngaard en een productie van 35 miljoen liter de grootste bodega van de regio. Met trots introduceerde men de merken “Solear” en “Muyfina” en de eerste witte wijn van Andalucía.

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Top

Gitte - 28-07-2022 23:08

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Barbadillo Palo Cortado Obispo Gason in 37,50 cl
Laat een review achter
Versturen