Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stel ons uw vraag
Bodem Miocene melasse (maritiem) met een laag alpine diluvium (ronde keien). Net als bij de Coudoulet zorgt een tapijt van ronde stenen voor het groeien van de druiven in het voorjaar. Vinificatie De druiven worden met de hand geplukt en verzameld in kleine manden alvorens ze voor de tweede maal te sorteren bij de kelder. Pneumatische persing waarna de most gereinigd wordt. Gisting in 30% nieuwe eiken vaten en 70% in geëmailleerde kuipen. Druiven 80% Roussanne, 15% Grenache blanc en 5% van de andere rassen: Clairette, Bourboulenc, Picpoul en Picardin. Kleur Vol strogeel met een gouden glans. Neus Bedwelmend en luchtig tegelijkertijd. Noordelijk, mineraal karakter vergelijkbaar met de top van de witte bourgognes, als Montrachet. Abrikoos, wijnperzik. Frisse houtinvloed. Smaak Versmolten aanzet, genereus, prachtige romige textuur. Rijk gevulde, ronde materie zonder overgewicht. Traag met toch een goede frisheid, heerlijk copieus, enorme finale en gigantische lengte. Zeer grote wijn die op een onweerstaarbare manier nu al zin verschaft om hem te drinken. Versmolten aanzet, genereus, prachtige romige textuur. Rijk gevulde, ronde materie zonder overgewicht. Traag met toch een goede frisheid, heerlijk copieus, enorme finale en gigantische lengte. Zeer grote wijn die op een onweerstaarbare manier nu al zin verschaft om hem te drinken. Eén van de meest begeerde dinerwijnen. Allerhande bereidingen van kreeft, langoustines (met dragonmayonaise) etc. Ook tarbot, (zee)tong en coquilles. In alle 'eenvoud': ei met truffel.
Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.