Primeur Beaucastel /Perrin 2021

Filter

0
Onbeperkt
Primeur-Beaucastel--Perrin-2021
Nog voor de wijn helemaal klaar en gebotteld is, krijgt u als wijnliefhebber, de kans om “in primeur” aan te kopen en dit tegen uiterst interessante voorintekenprijzen. Bij deze vorm van verkoop gebeuren facturatie en betaling onmiddellijk, terwijl de levering pas oktober 2023 volgt.
Het grote voordeel bestaat er in dat U deze prachtige wijnen kan aankopen aan de goedkoopste prijzen. Bovendien krijgt u als eerste de kans om deze juweeltjes te bemachtigen, zelf in magnum.
2021, EEN BUITENGEWOON FRIS EN EVENWICHTIG JAAR

Na een aantal zeer warme jaren, was 2021 een koeler wijnjaar, veeleer zoals in de jaren ’80 of ’90.
Het is ook een wijnbouwersjaar; de menselijke tussenkomst en de zorgen die aan de wijnstokken werden besteed, waren doorslaggevend voor de kwaliteit van het wijnjaar. In dergelijke omstandigheden is een combinatie van ervaring als familiebedrijf sinds vijf generaties en de biodynamische methodes sinds 1974 bijzonder belangrijk.
De vastberadenheid en de dagelijkse aandacht van de teams hebben het mogelijk gemaakt om een hogere opbrengst te verkrijgen dan verwacht, met een beperkt verlies van 20% ten opzichte van de vorige jaren. Deze inzet heeft zich terugbetaald: de wijnen zijn heerlijk fris, met een elegante balanstussen alcohol en zuurtegraad, wat een geweldig wijnjaar belooft.