Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stel ons uw vraag
Tim Atkin: 95/100 Platters: 4,5/5 sterren De druiven van deze ‘single vineyard’ worden perfect rijp geoogst, met een goede natuurlijke zuurgraad. Er wordt gewerkt met verschillende cabernet sauvignon klonen om meer complexiteit en evenwicht te verkrijgen. De druiven worden met de hand geplukt en een nacht lang tot 12°C afgekoeld. De trossen worden volledig ontsteeld en de druiven zorgvuldig gecontroleerd voor ze licht gekneusd worden. De gisting vindt plaats in kleine open kuipen na een inweking van 2-3 dagen. De jonge wijn wordt licht geperst en overgeheveld naar Franse eikenhouten vaten met een inhoud van 300 liter (70% nieuw). Daarin ondergaan ze de malolactische gisting en een opvoeding van 22 maanden. Voor het bottelen worden de wijnen niet geklaard of gefilterd. Een eventueel (fijn) depot is een extra teken van kwaliteit en zuiverheid. In de neus volop zwarte en blauwe bessen . In de mond enorm gul en rijk van structuur, perfect in evenwicht, met fluweelzachte tannines en een lange, weelderige finale.
Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.