Torres Natureo rosé

0 Beoordelingen
9,50
Prijs per stuk
Niet op voorraad Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Volgens een speciaal procedee heeft Torres de alcohol uit deze rose wijn weten te verwijderen. De mineralen en anti-oxidanten uit de wijn zijn echter gewoon behouden. Ook de smaak is nog heerlijk.... Meer info
 

Productomschrijving

Volgens een speciaal procedee heeft Torres de alcohol uit deze rose wijn weten te verwijderen. De mineralen en anti-oxidanten uit de wijn zijn echter gewoon behouden. Ook de smaak is nog heerlijk. Het enige verschil is dat de wijn door het gebrek aan alcohol wel minder structuur heeft. Deze wijn is gemaakt van de syrah en Cabernetdruif en deze zijn nog steeds duidelijk herkenbaar in de geur en smaak.

Extra informatie

Alcohol 0%
Wijn Categorie Rosé wijnen
Land Spanje [es]
Inhoud (l) 0,75 liter
Sluitingstype Schroefdop
Wijngoed informatie Miguel Torres Senior was de grondlegger van het wereldberoemde wijnbedrijf 'Torres'. Hij introduceerde als eerste in Spanje druiven uit Frankrijk. En experimenteerde met nieuwe, moderne manieren van wijnmaken. De heerlijke frisfruitige wijnen, gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen, veroverden al snel de hele wereld. En nog steeds is Torres een familiebedrijf dat garant staat voor goede wijnen.

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Torres Natureo rosé
Laat een review achter
Versturen