Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stel ons uw vraag
Wijn met grote culinaire mogelijkheden die voorbestemd lijkt om de fijnste wildgerechten (alle haarwild) met talent te begeleiden. Maar ook als vurige dinerwijn in de herfst of het aarzelende voorjaar Wijngaard van 45 ha te Vinsobres in het uiterste noorden van de zuidelijke Rhône. Het perceel, in terrasvorm, is gelegen op een gemiddelde hoogte van 300 meter. Aan de noordkant van de herkomstbenaming. Kiezelhoudende mergel op de flanken, met als ondergrond steenrijke aanslibbing uit het quartaire tijdperk. Verwerking van het oogstmateriaal in de eigen kelder te Vinsobres. Alle trossen worden ontsteeld. Het inweekproces van de Syrah-druiven geschiedt in verticale, open (naar boven iets toelopende) eikenhouten foeders met regelmatig doorbreking van de “marc” (de druivenkoek die op het sap in gisting drijft). Het sap van de Grenache-druiven vergist op roestvrij staal. Na de appelmelkzurengisting worden beide componenten geassembleerd voor een rijping gedurende 6 maanden op roestvrij staal (80%) en eikenhouten, één maal gebruikte, okshoofden van 225 liter. Druiven : 50% Grenache en 50% Syrah. Versmolten en zacht vloeiende aanzet en een fluwelen textuur. Het tactiele mondcontact van de grote, vurige wijn. De verfijnde gloed gaat gepaard met die zeldzame combinatie van kracht en verfijning. In de krachtige structuur zit een goed evenwicht en de tannines hebben een formidabele dynamiek zonder dat er sprake is van agressie of drogende effecten.
Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.